Tasques


Classes: El voluntari/ària dóna suport en la realització de les classes de llengua catalana i d'alfabetització. Les classes es realitzen 3 dies a la setmana, dilluns, dimecres i divendres, de 6 a 8 de la tarda, a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. Es distribueixen els alumnes en diferents nivells i s'utilitzen materials ja elaborats prèviament. El voluntari/ària participa en la classe, se li assigna un/s alumne/s sempre amb l'ajuda d'altres voluntaris. Es demana coneixement de la llengua i interès per ensenyar-la. Es pot col·laborar  dos o  tres dies de classes, en funció de les possibilitats del voluntari/ària.

Coral: El voluntari/ària participa en la coral de l'associació. Col·labora en els assaigs setmanals i en els concerts mensuals/bimensuals que la coral realitza.


Taller de manualitats: El voluntari/ària participa en el projecte de taller de dones de l'associació. Es realitza els dijous, de 4 a 6 de la tarda, a la casa Dar-Àkan. Es precisa un compromís continuat ja que a part del treball manual també hi ha un treball de grup.

 

 

ÀKAN :: Associació de Suport i Acollida d'Immigrants

GIRONA    Tel. 650 109 133

disseny web